Нова година и нова любов? Това би си пожелал всеки от

...
Нова година и нова любов? Това би си пожелал всеки от
Коментари Харесай

Четири зодии, които ще имат късмет в любовта през 2023 г

Нова година и нова обич? Това би си поискал всеки от нас. Край на часовете, прекарани в приложения за запознанства, несполучливи срещи и извинения за „ незабавен случай “, „ болна котка “ и „ другар, чието гадже преди малко е зарязал “, тъй че бъди подготвен. Тези зодии най-сетне ще намерят щастието в любовта през 2021 година!

Много от нас прекарват часове в приложения за запознанства, плъзгайки фотоси на претенденти, които биха могли да станат „ огромната обич “.

Запознанствата с тях обаче се оказват надалеч от това, което сме си представяли. Търсенето приключва с крушение и се връщаме към въпроса: ще срещна ли най-сетне любовта на живота си? Най-накрая имаме положителни вести за четири зодии от зодиака!

Скорпион (24.10 — 22.11)

Скорпионът е воден знак, ръководен от Плутон. Въпреки че за мнозина звучи ужасно, тъй като е знак на гибелта, доста от нас не помнят, че се свързва и със знаци като прераждане и промяна.

Те работят, бутат напред и са извънредно устойчиви на неуспех. Същото важи и за любовния им живот. През 2023 година Скорпионите няма да се обезсърчат от несполучливи, скучни срещи и безинтересни персони.

Любопитни за нови хора и прекарвания, ще продължат да пробват. Именно тази увереност (но не я бъркайте с обезсърчение!) ще им разреши да срещнат индивида, с който се усещат в действителност ужасно. Преди да се усетите, този който сте търсили толкоз настойчиво, ще се появи в живота ви.

Зодии, които са родени късметлии

Овен (21.03 — 19.04)

Овенът е огнен зодиакален знак, ръководен не от какъв да е, а от Марс. Точно като пазителя на Овена, хората под този знак са непредсказуеми и витални. Те имат мощна потребност да работят, само че и да побеждават.

Те не обичат да губят време и изискват толкоз от другите, колкото и от себе си. Ето за какво приложенията за запознанства не са за тях. Анализирането на всяко известие, изложение и фотография ги прави все по-критични и придирчиви.

За благополучие тази година Овните ще открият, че са доста по-добри в срещите с хора, които познават доста малко. Перфектни ще бъдат срещите на сляпо и тези, които са проведени от приятелите им. През 2023 година любовта най-сетне ще пристигна!

Дева (23.08 — 22.09)

Девите са земни знаци на зодиака. Те са под опеката на Меркурий – планетата, която ги е дарила с логически разум и удобен метод към живота. Девите са много съзнателни, тъй че в случай че основат профил в Tinder, той е създаден от А до Я.

Описанието демонстрира доста, само че не прекалено много. Снимките са вярно рамкирани, само че не заблуждават евентуалния претендент. Песента, която са пуснали в профила си, чудесно отразява техния темперамент.

Те са любопитни и откровено се интересуват от това, да срещнат любовтта. Дават късмет даже на синеоките, въпреки че избират тези с очи с цвят на тъмна бира. Именно с помощта на тази почтеност и неприкритост през 2023 година те най-сетне ще намерят любовта!

5-те най-успешни зодии през 2023 година Вижте дали сте измежду тях

Козирог (22/12 – 19/01)

Козирогът е друга земна зодия. Сатурн, който е тяхната защитна планета, ги прави извънредно твърдо стъпили на земята. Те са перфекционисти, които са по-критични към себе си, в сравнение с към другите. Тази рецензия ги прави неспособни да се показват пред обществото вярно.

Ето за какво уебсайтовете и приложенията за запознанства не са им донесли благополучие. Вместо обич имаше демотивация. Перфекционизмът на Козирозите значи също, че те постоянно избират всичко или нищо. Те желаят съвършено съвпадане или никакво. Интересен диалог или никакъв. А фактът, че претендентите не дават отговор на упованията им, ги кара да не желаят никаква връзка.

През 2021 година Козирозите ще трансформират тактиката си. Те ще се концентрират върху себе си – своето развиване, здраве и благоденствие. Те ще се усещат ужасно в кожата си и това е с помощта на някое от празненствата ще се срещнат с някой, който незабавно ще им харесва. Да, Козирозите също ще намерят любовта.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР